lauantai 26. marraskuuta 2016

Thanksgiving & Black Friday


Hello again!

Thanksgiving break on nyt melkein ohi, vielä muutama päivä lomailua jäljellä. Loma on sujunut hyvin, perheen ja kavereiden kanssa aikaa viettäessä sekä levätessä ja thaksgivingin mukaan syödessä. Thanksgiving on Amerikassa tosi iso juttu. Kodeissa tehdään hyvää ruokaa, vietetään aikaa sukulaisten ja perheen kanssa ja ollaan kiitollisia siitä mitä on. Kaikki ovat tosi ihmeissään kun kuulevat, ettei sitä vietetä Suomessa. Täällä vietin siis mun ensimmäisen thanksgivingin ja tykkäsin kovasti!

Lomailimme kotona ja hengailimme kavereiden sekä perheen kanssa. Torstaina oli thanksgiving- dinner ja söimme kalkkunaa ja muita perinteisiä ruokia. Illallisen jälkeen annoimme Barboran kanssa isäntäperheelle kirjeen, jossa kiitimme thanksgivingin mukaisesti heitä kaikesta ja kerroimme kuinka paljon arvostamme kaikkea mitä he ovat meille tehneet. He ilahtuivat siitä kovasti! Muutaman tunnin kuluttua oli aika lähteä Black Friday shoppailemaan. 

Thanksgiving- dinner
Happy family!



Thanksgivingin yhteyteen kuuluu Black Friday, suuret alennusmyynnit kaupoissa. Useimmat kaupat ja kauppakeskukset aukesivat jo torstaina illalla ja olivat yöhön asti auki. Seuraavana aamuna ne aukesivat taas aikaisin ja olivat auki koko päivän. Itse menin jo torstai illalla kauppakeskukseen ja shoppailin kavereiden kanssa yöhön asti, hah vähän erilainen kokemus sekin. Kauppakeskuksessa ei ollut niin hirveä ryysis mitä oletin, mutta paljon ihmisiä siellä kyllä oli. Tarjouksia ja alennuksia löytyi paljon, nyt voi taas vähän aikaa olla ostamatta mitään.. Näihin alennusmyynteihin kuuluu myös cyber monday, black friday alennukset maanantaina netin puolella. Sieltä löytyisi varmasti hyviä diilejä, mutta ehkä jätän itse nyt tällä kertaa väliin. Koulun alkuun on vielä vähän aikaa, nautitaan nyt lomasta vielä kun sitä riittää!

Black Friday ostoksia

Tuntien shoppailun jälkeen tarvittiin jo kantoapua..

-Iiris

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti