maanantai 7. marraskuuta 2016

Ensimmäiset uintikisat & Viikonlopun tunnelmia

Hello,

huomenna on Election day ja koulusta vapaata, joten päätin nyt päivittää tänne tän viikon kuulumisia. Thanksgiving ja viikon mittainen loma lähenee, jes! Sitä ennen on kuitenkin vielä muutamat uintikisat, treenejä ja tietty koulua.

Tänä viikonloppuna oli siis ensimmäiset uintikisat ja pakko sanoa, että muutaman vuoden tauon kisaamisesta huomas kyllä.. Kisoissa oli kuitenkin tosi hyvä fiilis ja meillä oli kivaa! Uin kaksi yksilölajia ja kaksi viestiä. Viesteistä toisessa meidän joukkueella meni tosi hyvin ja alitettiin jopa raja osavaltion mestaruuskisoihin, mutta meidän suoritus kuitenkin hylättiin vilppilähdöstä johtuen. Ensi kerralla sitten uudestaan ja kovempaa! Täällä kisat menee paljon nopeammin, kuin mitä Suomessa. Lajien välillä oli 5-20 minuuttia ja tuntui, että kokoajan oli kiire.. Ensi kerralla alan varmasti jo tottua enemmän tähän kisaamiseen ja muutenkin uinti alkaa luultavasti jo tuntua paremmalta. 


Minä, Taylor, Meghan & Barbora


Kisojen jälkeen menimme koko joukkueen kanssa syömään Steak ´n Shakeen, joka oli mulle eka kerta siellä. Pakko sanoa, että sain sieltä varmaan mun elämän parhaan pirtelön. Sen jälkeen pidimme yökylän muutaman joukkueen tytön kanssa. Oli siis tosi kiva viikonloppu! Uinti on tähän asti ainakin tuonut mukanaan paljon hyvää ja kivoja juttuja, kuten uusia kavereita ja erilaista treeniä. 
Steak ´n Shake


Viime perjantaina oli kauden viimeinen futispeli, joten päätimme mennä katsomaan sitä muutaman kaverin kanssa. Meidän joukkueen pelit piti loppua siihen, mutta voitto kuitenkin tuli ja samalla varmistui playoff- paikka! Oli kiva olla katsomassa, kun meidän joukkue pelas hyvin ja tunnelma oli korkealla. Kun pelaajat kuulivat toisen samaan aikaan meneillä olleen pelin ratkaisun ja tajusivat päässeensä playoffeihin, niiden ilmeet oli näkemisen arvoiset! Playoff- pelit on ainakin aluksi kauempana, joten en usko, että pääsen katsomaan niitä ainakaan toistaiseksi. Katsotaan nyt miten joukkueella menee, olisi kiva nähdä vielä muutama jännä peli! 


Camo- theme on football friday!


-Iiris



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti