sunnuntai 2. huhtikuuta 2017

Trip to Nashville & other fun things

Hej,

oon juuri ulkona ottamassa aurinkoa. Täällä on vihdoin pysynyt lämpimät kelit nyt jonkun aikaa, eikä sää ole heitellyt koko ajan. Viime viikolla taisi olla joka päivä yli 20 astetta, samaa on luvattu tälle ja ensi viikolle. Kuulostaa hyvältä! Laskin just, että kotiinpaluu koittaa jo vajaan 65 päivän kuluttua. Aika on mennyt niin nopeasti! En tiedä miten tuun tottumaan taas kaikkeen Suomessa, varsinkin kylmempään säähän.. Nautin nyt kuitenkin vielä täällä! 


Viime viikolla kävimme viikonloppureissulla Tennesseen Nashvillessä. Yövyimme hotellissa music cityssä lauantaista sunnuntaihin. Saavuimme Nashvilleen lauantaiaamuna ja kiertelimme päivällä kaupunkia. Kävimme syömässä ravintolassa, jossa oli kiva kattoterassi. Terassilta näkyi tosi pitkälle kaupunkiin. 


Herkkuja kattoterassilla

Kävelimme ympäri Music Cityä, joka koostui aika lailla lukemattomista baareista, raikuvasta kantrimusiikista, cowboy-bootseista, ruuasta, putiikeista, sekä auringonpaisteesta.


Nashville Music City

Kaupunki oli täynnä vilskettä

Lauantai-illaksi meillä oli liput NHL- peliin, San Jose Sharks vs. Nashville Predators. Tietysti halli oli täynnä Nashvillen kannattajia, mutta olin silti San Josen kannalla. Peli päättyi 7-3 Nashvillen hyväksi. Peli oli kuitenkin hyvä ja jännittävä! 

Bridgestone Arena

Paikkamme olivat aika ylhäällä,
mutta näkymät olivat hyvät!


Halli oli täynnä Nashvillen kannattajia

Meillä oli siis tosi kiva reissu! Muutenkin nyt kuuluu hyvää, edessä on viikon mittainen Spring break. Meillä oli suunnitelmissa mennä Floridaan, mutta päädyimmekin jäämään kotiin. Tiedossa on juoksua ja auringonottoa. Track- kautta on jäljellä enää muutama viikko, penikat ovatkin jo siinä kunnossa että kyllä tuntuu. Täytyy nyt kuitenkin sinnitellä kausi loppuun, parin viikon päästä jo vikat kisat. 
4x800 viestijoukkue
junioreiden aluemestaruuskisoissa

4x800 viesti


Etowah track




-Iiris

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti